ZÜBEYDE ANAOKULU

Vizyon: Zübeyde Anaokulu olarak biz, çocuklarımızı sevgi dolu bir aile ortamı içerisinde, kendine güvenen sorumluluk taşıyabilen, kendisi ve çevresi ile barışık, sorunlarına yaratıcı ve akılcı çözümler bulabilen, özgür düşünen ve davranabilen, düşüncelerini isteklerini ifade edebilen, yeteneğini ve yaratıcı gücünü kullanabilen, her yaşta insanla sağlıklı iletişim kurabilen bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Okulumuzu güvenilir saygı ve sevgi temeline dayalı, seçkin bir anaokulu haline getirmektir.

Saatler: 7.30-12.30--12.30-17.30
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: MERSİN CİMNASTİK SALONU
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://zubeydeanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Afetevler Mh.3158 Sk. no37 Yenişehir MERSİN

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuzun batısında Batıkent ilkokulu, Kuzeyinde Yahya Akel Fen Lisesi, Doğa ve Gelişim Kolejleri, Doğusunda Kocatepe İlkokulu yer almaktadır.

Adres - Afetevler Mh.3158 Sk. no37 Yenişehir MERSİN

Ulaşım Okulumuza il ve ilçe merkezlerinden, Pozcu Afet evleri dolmuşları ve Belediye otobüsleri ile ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 10-12 km, ilçe merkezine ise 4-5 km uzaklıktadır.